Трансформација банкарства и нове каријерне могућности – Банка Интеса

Позивамо све студенте на предавање које ће се одржати у понедељак, 26. фебруара, у 9:15, у сали Н225. Тема предавања је Трансформација банкарства и нове каријерне могућности у банци Интеза. Очекујемо занимљив увид у промене кроз које је банка прошла, њихове ефекте на клијенте и запослене, као и личну причу једног од искусних колега о професионалном развоју у Интези и понуде пракси. Видимо се тамо!

План предавања:

У првом делу предавања ће говорити неко од искусних колега о томе како је банка изгледала некада, а како сада, шта су кључне промене, какви су ефекти промена на клијенте, а какви на запослене. Такође ће поделити своју личну причу о професионалном развоју у Интези.

У наставку ће бити представљен програм стручне праксе назван „BIB Future Gen„. Програм траје 4 месеца и захтева ангажовање 4 сата дневно. До сада је било 7 успешних генерација овог програма, из којих је запослено око 85% учесника.

Ове године програм стартује средином априла, а конкурс ће бити отворен 26. фебруара. Биће отворено око 15 позиција, од продајних, преко аналитичких, до чисто ИТ-јевских. Пракса ће бити плаћена.

Током 4 месеца праксе, сваки учесник ће се, уз додељеног ментора, обучавати за одређену позицију, на коју ће бити распоређен на основу резултата из селекционог процеса и изражених преференција. За учеснике програма организоваће се радионице којима ће се јачати „софт“ вештине, и знања из области банкарства. Програм ће такође обухватити ротације које ће учесницима обезбедити увид у шири контекст наше организације.

SR